Recenzje Floraqueen

4 ocena 75788 opinii

Zaufaj tym, którzy nas wybrali!

Delikatna Świeżość: Róże i Lilie

28-07-2021

Krystyna

Kwiaty piękne bardzo profesjonalna dostawa

Pomarańczowy czar: Róże i goździki

24-07-2021

pilar

Zawsze Blisko: Róże i Lilie

26-06-2021

Katy

Thank you

Ciepłe Słoneczko: Słoneczniki

19-06-2021

Ewa

Oui NonCiepłe Słoneczko: Słoneczniki Evaluez votre expérience d'achat de 1 à 5 Donnez-nous votre avis sur le produit et le service de livraison. Añadir imagen Recommanderiez-vous FloraQueen à vos amis et à votre famille ? Oui Non Merci beaucoup de nous avoir fait part de votre expérience ! Veuillez indiquer ici votre adresse e-mail pour que nous puissions vous envoyer un cadeau. Envoyer *En cliquant j'accepte la Politique de Confidentialité de FloraQueen Merci beaucoup de nous avoir fait part de votre expérience ! Veuillez indiquer ici votre adresse e-mail pour que nous puissions vous envoyer un cadeau. Envoyer *En cliquant j'accepte la Politique de Confidentialité de FloraQueen

Pomarańczowy czar: Róże i goździki

05-06-2021

Bożena

Brzoskwiniowy Smak: Lilie i Róże

30-05-2021

Iwona

Perfect

Entuzjazm: Żółte i Różowe Róże

29-05-2021

Bożena

Forum erano come morti e non molto freschi ,il bouquet era cosi stanco.

Delikatna Świeżość: Róże i Lilie

27-05-2021

Sylwia

Beautiful flowers, and I really love this flower

Żniwa: Eustomy i Alstromerie

27-05-2021

Izabela

I am so happy. Beautiful flowers. Thank You.

Flamenco: 12 Żółtych i Czerwonych Róż

27-04-2021

KAROLINA

Great delivery service and beautiful flowers

Truskawkowy Mus: Róże i Gerbery

13-04-2021

Anna

I really loved what I got because it was a surprise from the love of my life. But...when He saw it He said it’s not from Him because it looked totally different than the one which was ordered.

Kwiecista Energia: Róże i Gerbery

27-03-2021

Agnieszka

Great

Afrodyta: Czerwone Róże i Białe Lilie

26-03-2021

Mariola

Beautiful flowers. Excellent service.

La Vie en Rose: 24 Czerwone Róże

17-03-2021

Wiktoria

Todo perfecto!!

Kwiecista Energia: Róże i Gerbery

14-03-2021

Gabriela

Szybko i sprawnie

Lody: Chryzantemy i Róże

09-03-2021

Beata

Świetny produkt i szybka dostawa

Aurore: Lilie i Róże

09-03-2021

Milena

Entuzjazm: Żółte i Różowe Róże

09-03-2021

Marta

Lovely surprise, although my parents thought it didn’t match the photo, still a beautiful gift

La Vie en Rose: 24 Czerwone Róże

06-03-2021

Krzysztof Dabrowski

Wszystko na czas i zgodnie z opisem . Polecam

Fioletowy Storczyk

05-03-2021

Anna Nagadowska

I am very happy with the service! everything arrived on time and very nice quality! thanks a lot! you helped me to surprise my close friend who is going through the tough times. Thank you

Różowe Bańki: Róże i Alstromeria

04-03-2021

Bozena

Wszystko byłoby super, gdyby bukiet był zgodny z opisem na stronie. Kolor kwiatów różnił się od zdjęcia na stronie internetowej. Poza tym wszystko ok. Przesyłka dotarła na czas.

La Vie en Rose: 24 Czerwone Róże

01-03-2021

AB

Dostawa na czas. Bukiet piękny!

Harmonia: Róże i Kalie

28-02-2021

MG

Siostra była bardzo mile zaskoczona,gdy dostarczono kwiaty. Mimo, ze bukiet troche różnił się od zamówionego, napewno skorzystam jeszcze z Waszych uslug. Bardzo dziekuje Pozdrawiam

Truskawkowy Mus: Róże i Gerbery

28-02-2021

Marlena Banaszak-Oleś

POLECAM WSZYSTKIM

Zawsze Blisko: Róże i Lilie

25-02-2021

Lidia

Piękny bukiet , terminowość dostarczenia do Niemiec i jeszcze można było do kwiatów dołączyć upominek wino musujące , wszystko to zrobiło duże wrażenie na solenizantce. Pierwszy raz korzystałam z usług Waszej firmy, ale w przyszłości będę korzystać z Waszych uslug inne firmy nie dorównują Qam ani cenowo, nie mają też ciekawej oferty za granicę. Dzięki.

Bordowa Namiętność: 35 Czerwonych Róż

23-02-2021

ANNA

These were the most beautiful flowers I got in my whole life❤️ ❤️ArAn❤️

Serce z Róż: 50 czerwonych Róż

12-02-2021

Agnieszka

Cudowny prezent, kwiaty maja piękny kolor i pachna :)

Raj: Wielobarwne Gerbery

27-01-2021

Anna

Polecam. Realizacja zamówienia sprawna i zgodna z opisem.

Biały Storczyk

15-01-2021

Xx

I am very happy. 5 stars

Bordowa Namiętność: 35 Czerwonych Róż

13-01-2021

Magdalena

Prodotto bellissimo, ben protetto con massima cura. Purtroppo è arrivato con qualche giorno di ritardo quindi le rose non erano più fresche Grazie

Delikatna Świeżość: Róże i Lilie

10-01-2021

Aneta Burdzy

Kwiaty piekne. Mieszkam w UK, kwiaty wyslalam siostrze na urodziny , mieszka w USA, byla szczesliwa. Solidna firma. Dziekuje bardzo.

Klasyczna Miłość: 12 Czerwonych Róż

08-01-2021

Ela Szmit-Laskowska

Synowa była zachwycona. Dziękuję , że dzięki Wam mogłam sprawić jej urodzinową niespodziankę.

Entuzjazm: Żółte i Różowe Róże

30-12-2020

Edyta

Żniwa: Eustomy i Alstromerie

27-12-2020

Adrianna

Naprawdę super, zabezpieczenia doskonałe. Kwiaty czekały 4 dni na odbiór u sasiadki a wyglądają jak prosto z kwiaciarni. Super

Pomarańczowy czar: Róże i goździki

26-12-2020

Barbara Michalik

Bardzo sprawna i miła obsługa i na czas -Udana niespodzianka - śliczne dzięki- pozdrawiam

Harmonia: Róże i Kalie

16-12-2020

Anonymous

Przyjaciele zaskoczeni i bardzo zadowoleni. Ja również - na czas, z potwierdzeniem dostarczenia i uśmiechem na twarzach i sercach znajomych w tak waznym dla nich dniu. Bardzo dziękuję.

Klasyczna Miłość: 12 Czerwonych Róż

13-12-2020

Kasia

Kwiaty piękne, dotarły w wyznaczonym dniu. Niestety nie w (dodatkowo opłaconym) czasie. Mimo to jestem bardzo zadowolona.

Aksamit: Czerwone Lilie i Róże

10-12-2020

Michal

Piekny bukiet Długo jednak czekać trzeba było na dostawę tydzień Mimo to polecam

Pomarańczowy czar: Róże i goździki

07-12-2020

Magdalena

Przepiękny bukiet! Prezent-niespodzianka sprawił że dzień był lepszy!

La Vie en Rose: 24 Czerwone Róże

02-12-2020

Jolanta Labno

Jestem zadowolona z usługi. Kwiaty doszły świeże, piękne i terminowo. Jedyna uwaga dotyczy koloru. Mały być czerwone, a dostarczono białe. Też piękne, ale... Tak, więc polecam Floraqueen:)

Żniwa: Eustomy i Alstromerie

29-11-2020

Anna Markiel

Wszystko super chociaż kwiaty dojechały do Kanady inne niz te, które zamówiłam. Dlatego 4 gwiazdki. Ale też były śliczne. Córka była zachwycona!

Żniwa: Eustomy i Alstromerie

29-11-2020

Maria

Everything was perfect

Dynia: Róże i alstremerie

28-11-2020

Katarzyna Biel

Usiłowałam wysłać kwiaty na początku października Korzystając z „usług” firmy Poczta Kwiatowa. Kwiaty do Londynu na ślub nie dotarły. Firma zwaliła wszystko na angielskiego odpowiednika. Według jednej z wersji nikogo nie było w domu, według drugiej wersji kwiaty zostały dostarczone. Wreszcie po konsultacji z prawnikiem z biura Rzecznika praw konsumenta adresatka kwiatów napisała oświadczenie, że cały dzień była w domu i bukiet nie przyszedł. Dopiero wtedy firma zdecydowała się wrócić mi pieniądze. Skorzystałam z usług państwa firmy i jestem bardzo zadowolona. Młodzi dostali kwiaty z opóźnieniem, ale dostali

Klasyczna Miłość: 12 Czerwonych Róż

26-11-2020

Tomasz Kucharski

Wizualnie: zadowalająco Dostawa: na ostatnią chwilę (zamówiono 8:30-14:00, dostarczono kilka minut po 14) Cena: jak na tego typu stronach Ocena osoby otrzymującej kwiaty: Zaskoczona i bardzo zadowolona.

Pomarańczowy czar: Róże i goździki

26-11-2020

Roksana Ligenza

Polecam z całego serca. Zawsze na czas i kwiaty piękne

Delikatna Świeżość: Róże i Lilie

26-11-2020

Martine

Exactitude de Chronoposte mais a laissé le paquet dans le hall de l'immeuble et est parti avant que j'arrive ! Sinon super surprise et magnifique bouquet

Brzoskwiniowy Smak: Lilie i Róże

26-11-2020

Aleksandra

Le bouquet était légèrement écrasé à force d’être allongé dans le carton mais très joli

Pomarańczowy czar: Róże i goździki

26-11-2020

Sabina

Piękne rośliny, pięknie się trzyma

Biały Storczyk

24-11-2020

Danuta

Mama była zadowolona ze storczyka i czekoladek, mimo, ze odbiegały od tych , które były na zdjęciu, przy dokonywaniu zamowienia.

Klasyczna Miłość: 12 Czerwonych Róż

21-11-2020

Ania